Eurolijstenfabrieken

EUROLIJSTEN is een groothandel voor de professionele inlijster en al meer dan 40 jaar actief in de Europese inlijstbranche. Sinds 1987 zijn wij gevestigd in de Tulpenstraat in de bedrijvenzone in Eke! Van hieruit versturen wij dagelijks meer dan honderd zendingen naar onze klanten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Wij verkopen alles wat de inlijster nodig heeft om perfecte inlijstingen te kunnen maken:

  • Ons assortiment lijsten bestaat uit 4 collecties met meer dan 2000 verschillende lijsten van hout en aluminium, in alle stijlen en prijsklassen, van basismodellen tot hoogwaardige lijsten. Daarbij volgen wij de nieuwe trends op het gebied van interieurdesign op de voet en passen wij ons aanbod continu aan om onze klanten te helpen uitblinken in de trendgevoelige wereld van decoratie en interieur.
  • Daarnaast leveren wij karton voor passe-partouts  en diverse soorten rug- en schuimkarton,  ophangsystemen,  anti-reflecterend en conserverend glas alsook een volledig gamma professionele machines zoals bijvoorbeeld snijmachines voor het uitsnijden van passe-partouts en kadernietmachines om de lijsten in elkaar te zetten.
  • Voor grotere projecten kunnen klanten zelfs een beroep doen op onze eigen inlijstservice en krijgen ze de kaders compleet met glas en rug en ophanging geleverd. Klanten kunnen hun keuze maken in onze showroom en krijgen er advies van een van onze vertegenwoordigers.

Naam Lid 01